Belægning

​Der findes mange forskellige typer belægning, og disse har ligeledes et væld af anvendelsesmuligheder, alt afhængigt af hvad du drømmer om.

BK Anlægsgartner arbejder med alle typer belægning, og vi har gennem tiden oparbejdet en solid erfaring med både klassiske og kreative løsninger. Det gælder uanset, om det er fliser, beton, sten, granit eller andet, vi skal arbejde med.​

Muligheder med belægning

Blandt de belægningsopgaver vi udfører flest af, er både indkørsler, terrasser og gangstier. Disse laver vi mange af i private haver, hvor det enten giver et godt indtryk foran huset, eller når der er inviteret gæster om i haven. Om du vil have en gangsti i beton eller en fliseterrasse, så kan vi levere en flot løsning der passer til dine ønsker.

Vi laver også en del belægningsarbejde for boligforeninger og lignende, hvor det ofte er lidt større projekter. Med 40 års erfaring i branchen, er vi en solid partner i arbejdsprocessen.

Få et uforpligtende tilbud

Går du i overvejelser omkring en ny terrasse eller måske en indkørsel, så ring til os på tlf. 30 640 833 for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Fra vores base i Åbyhøj ved Århus, har vi hjulpet kunder i det meste af Østjylland, inkl. Århus-bydelen Risskov.

​Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firma​information

BK A​nlægsgartner v. Palmgren ApS

CVR:4040 9191

adresseinformation

Brunbjergvej 4, 8240 Risskov

​Find vej med Google map​​

kontaktinformation

Telefon: 70 222 363

​Mobil: 30 640 833
​E-mail:
info@bkanlaegsgartner.dk