Beskæring

​BK Anlægsgartner har gennem årene specialiseret sig inden for beskæring, så har du træer eller buske, som er ved at vokse sig for store, kan vi løse opgaven.

Vi nedklipper og beskærer alle typer træer og buske, så de ikke udgør en gene eller en fare, uafhængigt af hvor stort problemet er. Det kunne fx være hvis træet har skadede, visne eller sygdomsramte grene – eller hvis grenene gnider mod hinanden, så barken går i stykker. Vi er erfarne på området og skærer grenene så træet får en så god og sund helingsprocess som muligt.

Mindre træfældning

Er træet alt for stort, eller er det blevet ramt af sygdom, så det skal fjernes helt, udfører vi også mindre opgaver inden for træfældning.

Ved mere komplicerede træfældningsopgaver har vi samarbejdspartnere, vi kan trække på, som er specialister inden for træfældning. Det sikrer dig et professionelt resultat.

Ring for et tilbud

Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave på beskæring eller træfældning, så vi kan give et godt og uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde kontaktboksen på vores kontakside – så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os på tlf. 70 222 363. Vi dækker det meste af Østjylland inkl. Århus-bydelene Åbyhøj & Risskov.

​Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firma​information

BK A​nlægsgartner v. Palmgren ApS

CVR:4040 9191

adresseinformation

Brunbjergvej 4, 8240 Risskov

​Find vej med Google map​​

kontaktinformation

Telefon: 70 222 363

​Mobil: 30 640 833
​E-mail:
info@bkanlaegsgartner.dk