Nyanlæg

Skal du have anlagt en ny have, så er BK Anlægsgartner den oplagte samarbejdspartner. Gennem mere end 40 år i branchen har vi opnået stor erfaring med nyanlæg af mange forskellige haver.

Vi kan være med helt fra fjernelse af eksisterende græsplæner til etablering af bede og beplantning. Tøv derfor ikke med at kontakte os, ligegyldigt hvor i processen du har brug for professionel hjælp. Du kan både få hjælp til enkelte opgaver eller få en komplet løsning til en god pris.​

Alle typer haver

Nogle kunder ønsker en stor terrasse til gæster og udendørs hygge, så belægningen fylder en stor del af haven, mens andre ønsker en stor og plan græsplæne til boldspil og leg.

Uanset hvad, er alle løsninger mulige hos os, og har du fået en havearkitekt til at skitsere din drømmehave, kan vi sørge for at føre den ud i livet.

Uforpligtende tilbud

Lad os mødes, så vi kan snakke om, hvordan vi bedst forløser dit haveprojekt, hvorefter vi kan give et uforpligtende tilbud på opgaven. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage med et tilbud.

Fang os på tlf. 30 640 833 for at lave en aftale eller for yderligere information. Vi kører i Århus, Risskov, Åbyhøj og resten af Østjylland.

​Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firma​information

BK A​nlægsgartner v. Palmgren ApS

CVR:4040 9191

adresseinformation

Brunbjergvej 4, 8240 Risskov

​Find vej med Google map​​

kontaktinformation

Telefon: 70 222 363

​Mobil: 30 640 833
​E-mail:
info@bkanlaegsgartner.dk