Snerydning

​Når vinteren viser sig fra sin værste side og sender dynger af sne ned over landet, får både private og virksomheder i Danmark travlt med at få fjernet det fra fortovene.

Det påhviler nemlig ejerne af de enkelte huse og ejendomme at rydde sneen ud for deres matrikel, men her kan BK Anlægsgartner stå for opgaven gennem vinteren, hvis ikke du selv har tid eller lyst.

Snerydning og saltning

Vi har alt nødvendigt udstyr og maskineri til at udføre en effektiv snerydning og saltning, så du ikke skal være bekymret for at vågne til et snefyldt fortov, hvis du laver en aftale med os.

​Vi sørger for at holde øje med vejret, og falder sneen, rykker vi ud og sørger for, at fortove og andre gangarealer bliver ryddet til fodgængerne.

Få en skræddersyet aftale

Hos os kan du få lavet en skræddersyet aftale, hvor den er tilpasset præcis det behov, som du eller din virksomhed har for snerydning og saltning.

Kontakt os på tlf. 70 222 363 og lad os tage en snak om, hvordan vi strikker en løsning sammen til dig. Vi har ryddet sne for mange, både private og virksomheder, i Århus og Risskov – og vi hjælper også gerne dig.

​Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firma​information

BK A​nlægsgartner v. Palmgren ApS

CVR:4040 9191

adresseinformation

Brunbjergvej 4, 8240 Risskov

​Find vej med Google map​​

kontaktinformation

Telefon: 70 222 363

​Mobil: 30 640 833
​E-mail:
info@bkanlaegsgartner.dk